Leave Your Message
010203

Kategori Produk

ngeunaan

tentang Kamitentang Kami

Xi 'an Star Industrial Co., Ltd. diadegkeun dina 2000, utamana dina aktipitas ékspor bantalan Cina kualitas luhur. Pausahaan ieu kantor pusatna di Xi'an, Cina.
Pausahaan boga hiji ngalaman, profésional sarta tim manajemen kualitas luhur sarta tim teknis. Urang fokus kana latihan jeung ngaronjatkeun kaahlian karyawan urang, sarta terus ngamajukeun inovasi jeung ngembangkeun. Patuh anu ketat sareng prosés manajemén kontrak sareng standar kualitas pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu sareng kualitas bantalan anu dipercaya.
  • Pangalaman ngembangkeun parusahaan
    dua puluh opat +
    taun
  • Langkung ti sapuluh jinis produk
    10 +
    ngetik
  • Langkung ti 50 klien
    50 +
    palayanan
  • Pabrik koperasi jangka panjang
    35 +
    Koperasi
MACA DEUI

Mangga ngahubungan tim kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami na

urang bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan ayeuna

Warta