Leave Your Message
010203

Kategori Produk

babagan

babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Xi 'an Star Industrial Co., Ltd. didegake ing taun 2000, utamane melu ekspor bantalan Cina sing berkualitas tinggi. Perusahaan iki kantor pusat ing Xi'an, China.
Perusahaan kasebut duwe tim manajemen lan tim teknis sing berpengalaman, profesional lan berkualitas. Kita fokus ing latihan lan katrampilan nganyarke karyawan, lan terus ningkatake inovasi lan pangembangan. Selaras karo proses manajemen kontrak lan standar kualitas kanggo njamin pangiriman tepat wektu lan kualitas bantalan sing bisa dipercaya.
  • Pengalaman pangembangan perusahaan
    patlikur +
    taun
  • Luwih saka sepuluh jinis produk
    10 +
    jinis
  • Luwih saka 50 klien
    50 +
    layanan
  • Pabrik koperasi jangka panjang
    35 +
    Koperasi
Waca liyane

Mangga hubungi tim kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan

kita bakal sesambungan ing 24 jam.

priksaan saiki

Kabar